Hoe Reserveer je een fiets online?

Reserveer een fiets online: zo ben je zeker van een fiets en kun je snel op pad. Hoe werkt het?

Zie je op de gewenste datum een grijs vlak? Dan is deze dag niet beschikbaar, of de datum is binnen 24 uur vooraf. Voor grote groepen van meer dan 10 personen kunnen we extra fietsen van een andere locatie halen.

Lukt het niet online? Vaak kunnen we wel wat regelen. Bel dan: 0521 – 234 500.

Klik op de afbeeldingen om meer details en foto’s te zien. Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Je lichaamslengte staat ook vermeld. In de beschrijving staat bovendien een maattabel. Bij alle fietsen kun je heel eenvoudig het zadel verstellen en bij de stadsfietsen ook de stand van het stuur. De maten overlappen hierdoor en zo past de fiets altijd!

Neem dan contact met ons op, vaak kunnen we extra fietsen of accessoires op de gewenste afhaallocatie leveren.

Stap 3: Betaal direct of ter plaatse

Reserveer je een fiets online? Dan kun je tijdens het boekingsproces als gast inloggen (knop onderaan) of een profiel aanmaken.

  • Je kunt als gast inloggen, we hebben voor het verwerken van de reservering wel wat informatie van je nodig. We vinden het vanzelfsprekend dat we hier veilig mee om gaan.

Bij ons kun je vooraf betalen, maar dit kan ook ter plaatse zowel contant als met pin (met bijna alle betaalpassen en creditcards).


Vragen, of kom je er niet uit?

Soms spreekt niet alles voor zich, of heb je specifieke wensen. Bel ons in dat geval gerust, dan maken we de boeking meteen in orde. Indien op tijd gereserveerd (48uur vooraf of eerder) kunnen we meestal nog extra fietsen uit een ander depot ophalen. Ook grote groepen zijn mogelijk. Neem dan contact met ons op.

In Drenthe zijn meerdere Fietstransferia. Onder andere in Appelscha, Exloo en Veenhuizen. Kijk op www.fietstransferium.com voor meer informatie.