De Circulaire Fietsroute gaat langs Boerderij "De Vrijboerhoeve" in Frederiksoord waar circulair verbouwd is.

Circulaire Fietsroute

Momenteel wordt er gewerkt aan een circulaire fietsroute in de regio Westerveld, Steenwijkerland en Weststellingwerf. Deze route gaat langs diverse circulair gebouwde projecten, sociale voedseltuinen en laat je kennis maken met circulaire businesscases onderweg.

De start is vanaf Cykel | Fietstransferium Frederiksoord, waar ook circulair gebouwd is binnen het bedrijfspand; de wanden zijn geïsoleerd met hergebruikt glaswol uit gebouwen in Boschoord. De wanden van de keuken en het toilet zijn gemaakt van een gesloopt gebouw uit Steenwijk en het toilet is bekleed met panelen van hergebruikt kunststof.

Naast Cykel is ook De Versnellingshoeve werkzaam op het zelfde terrein. Zij geven workshops, verzorgen brainstormsessies en faciliteren en ondersteunen bij diverse circulaire projecten.

Gezamenlijk met De Versnellingshoeve zal er de komende tijd gewerkt worden aan de circulaire fietsroute. Weet je een mooie locatie die we aan de route toe kunnen voegen? Of heb je andere relevante ideeën? Neem dan contact met ons op!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *