Verplaatsen kan tot uiterlijk 24u voorafgaand aan de gereserveerde dag. Kan de E-tour om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan proberen we in in de eerste instantie een nieuwe datum te prikken, afhankelijk van de beschikbaarheid. Kan dat niet of wil je dat niet, dan wordt het volledige reserveringsbedrag in rekening gebracht en ontvang je een factuur en vervolgens een cadeauboncode, ter waarde van het factuurbedrag. Deze is twee jaar geldig.

Bij ziekte van één van de deelnemers gaat de e-tour in principe gewoon door voor de andere deelnemers. Er wordt geen geld teruggegeven voor het geannuleerde deel van de voertuigen, tenzij dit meer dan 7 dagen vooraf is doorgegeven.

Het is bij ons altijd ‘outdoor-weer’, ook als het af en toe regent gaat de E-tour door. Meestal valt het mee met de buien of kun je even een keer schuilen. In overleg mag je iets langer over de E-tour doen, als je moet schuilen. Behalve wanneer de weersomstandigheden een gevaar opleveren voor de veiligheid van de deelnemers, dan kunnen we de reservering in overleg annuleren. De e-voertuigen hebben brede banden, regen is daarom niet gevaarlijk. Als echt blijkt dat het de hele dag door gaat regenen binnen 20km rondom Frederiksoord, en tijdens het tijdstip van de E-tour, kan de E-tour verplaatst worden.

Overleg staat bij ons voorop, niet op komen dagen of ter plaatse komen met minder mensen rekenen wij niet onder de categorie ‘overleg’. U ontvangt dan een e-mail met de rekening van het volledige bedrag van de huur. Dus bel op tijd voor overleg, zo veel mogelijk eerder dan een dag (24u) voorafgaand aan de gereserveerde dag!