Reserveer direct je clinic in De Kolonie van Weldadigheid

MTB-, gravel-, of wielrenCLINIC

Reserveer direct je CLINIC!

Reserveer direct je clinic en kies een datum:

Ontdek de basisprincipes van mountainbiken in het prachtige Drents-Friese Wold tijdens onze beginnersclinic, begeleid door ervaren instructeurs.

Ervaar het plezier van mountainbiken in een ontspannen en ondersteunende omgeving tijdens onze speciale dames-MTB-clinic in het Drents-Friese Wold.

Vergroot je technische vaardigheden en overwin uitdagende trails tijdens onze gevorderden MTB-clinic, onder leiding van ervaren instructeurs.

We maken ook clinics op maat, en natuurlijk is ook wielrennen of gravelen mogelijk. Bel of app voor meer informatie naar: 0521-234500.

Sportief genieten van de mooiste routes in het drents friese wold

Ontdek het Drents-Friese Wold via singletracks

Welkom bij onze mountainbike clinics in het adembenemende Drents-Friese Wold! Ervaar de sensatie van MTB terwijl je door de uitgestrekte bossen en heidevelden van dit prachtige nationale park navigeert.

Professionele Begeleiding voor Elk Niveau

Of je nu een beginner bent of een ervaren mountainbiker, onze deskundige instructeurs staan klaar om je vaardigheden te verbeteren. Leer essentiële technieken, ontdek de beste routes en krijg waardevolle tips tijdens onze clinics die zijn afgestemd op verschillende niveaus.

Avontuurlijke Ervaringen die Bijblijven

Ga de uitdaging aan en dompel jezelf onder in de opwinding van mountainbiken in het Drents-Friese Wold. Ontdek nieuwe paden, ontmoet gelijkgestemde avonturiers en creëer blijvende herinneringen tijdens onze mountainbike clinics. Schrijf je nu in en beleef het ultieme fietsavontuur!

Majoor van Swietenlaan 1
8382 CE Frederiksoord

verhuur@cykelsport.nl

0521 234 500

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: op reservering geopend