Reserveer direct je fiets!

Kies een datum en afhaallocatie:

Fietsen huren in Drenthe

Fietsen huren in Drenthe is heel gemakkelijk, geen gesleep met fietsendragers en met onze service loop je geen enkel risico.

Cykel is een van de Fietstransferia van Drenthe, in bijna elke gemeente vind je er een. Bij een Fietstransferium kun je niet alleen fietsen huren, maar ook je banden oppompen en kleine reparaties zelf uitvoeren bij de reparatiezuil die 24/7 beschikbaar is. Ook staat er een Bike Wash om je mountainbike of gravelbike af te spoelen na een rit door het Drents Friese Wold. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde dag fietsplezier.

Het Fietstransferium is het startpunt voor de mooiste routes in de regio. We adviseren je graag en hebben de mooiste routes voor je klaarliggen, onder andere door het Drents Friese Wold of naar de hunebedden op het Holtingerveld. Frederiksoord ligt in het hart van de Koloniën van Weldadigheid (UNESCO Werelderfgoed). In museum De Proefkolonie beleef je het bijzondere verhaal, maar het échte museum bevindt zich in de buitenlucht. En dit verken je het beste op de fiets. Hier fiets je langs de vele monumentale gebouwen in Frederiksoord, Wilhelminaoord en het vlechtdorp Noordwolde.

Fietsen huren in Drenthe doe je het beste bij een Fietstransferium. Maak een keuze uit diverse type fietsen en e-bikes. Of doe eens een dagje wat anders en ontdek het gebied op een E-Chopper, E-Step of E-Fatbike!

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: op reservering geopend

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: op reservering geopend
Vrijdag t/m zondag:
10:00 – 18:00u

Maandag: op reservering
Dinsdag t/m zondag:
10:00 – 18:00u

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: op reservering geopend
Vrijdag t/m zondag:
10:00 – 18:00u

Fietsen huren in Drenthe: Dependance Doldersum

Dependance in Doldersum 

Cykel | Fietstransferium Frederiksoord heeft een dependance bij Grenzeloos in Doldersum. Ook hier kun je een fiets huren (van tevoren reserveren). Er is een fijn terras, restaurant, sanitair en toerist info aanwezig. De medewerkers plannen samen met jou het afhalen van je huurfiets.

Fietsen huren in Drenthe met werkplaats voor reparatie

Werkplaats voor SPORTIEVE FIETSEN

In het Fietstransferium is een werkplaats voor je sportieve fiets aanwezig. Ook voor reparaties kun je terecht in Frederiksoord. Pech buiten openingstijden, of doe je het toch liever zelf? Aan de voorgevel van onze locatie is een reparatiezuil met gereedschap en bandenpomp.

Fietsen huren in Drenthe: Bikewash voor je fietstocht

Bike wash voor na je fietstocht

Na een bui of bij een nat wegdek wordt je fiets wel eens vies, maar ook na een droge stoffige zomervakantie. Na een Bike Wash is je fiets zo weer fris. De Bike Wash is altijd geopend en gratis toegankelijk voor iedereen. In de shop zijn producten voor reinigen en onderhoud verkrijgbaar.